White Tropez

— Rosé 2020 —

Myk med hint av tørket frukt. Frisk. Kompleks, lang avslutning.

Friskhet

Fylde

Sødme

"Domaine Tropez er resultatet av en drøm. Den av vin - utfordrende og tradisjonell, arvet fra min bestefar. Slik ble Domaine Tropez født, en hyllest til hans minne"

Personligheten til eiendommens viner er et resultat av sterk maritim påvirkning, av leire- og kalksteinsjorden og det sandede middelhavsklimaet.

Domaine Tropez er resultatet av en drøm

Den av vin, som er utfordrende og tradisjonell, arvet fra min bestefar. Slik ble Domaine Tropez født, en hyllest til hans minne. Å bygge en moderne vingård der man kan oppnå de høyeste standarder, er utfordringen kanskje ganske overmodig. I løpet av Domaines første 20 år, gjennom hardt arbeid og urokkelig overbevisning, oppnådde Domaine Tropez priser, noe som indikerer at verdi ikke bare oppnås over lang tid. Viser at tradisjonen med fransk vin ennå ikke er uttømt, fortsatt i stand til modernisering, rikdom og nytelse. Bevis på at man kan være effektiv i å ha respekt for land og miljø. Domaine Tropez har et hjerte, og eventyret har bare så vidt begynt.

Domaine Tropez ble født i 1996 og har satt sammen en rekke AOC Côtes de Provence-vinstokker som dekker over 40 hektar.

Domaine Tropez på toppen av vinlisten

Vingården har gjennomgått en omfattende rekonstruksjon som krever en stor investering for å bygge en toppmoderne vinkjeller. Domaine Tropez har steget til toppen av vinlisten. De dominerende vinstokkene som dyrkes rundt eiendommen og i regionen er grenache, disse gir struktur og aroma. Tibouren, er en spesifikk vinstokk fra den lokale regionen Golfe of Saint-Tropez, som bringer eleganse og finesse. Andre komplementære vinstokker til disse er cinsault for rosé, roll og semillon for hvit, syrah og cabernet eller rød.

PROVENCEVINER AS
post@provenceviner.no

Larviksveien 22
3290 Stavern
Norway

Personvernerklæring

DESIGNED WITH BY KERN.NO