«En regnfull oktoberkveld, tømte vi den aller siste flasken med provensalsk lykke fra årets ferietur – noe måtte gjøres.»

«Vi bestemte oss raskt – vi må importere selv. En samstemt storfamilie skred til verket, og før vi visste ordet av det var Provenceviner et faktum.»

Tanken på å gå vinteren i møte uten yndlingsvinen var ikke til å holde ut… 

Vinimport fra Provence i Frankrike til lille Stavern begynte da Stian, som studerte i Bergen, satt en regntung høstkveld med Johanne og nøt den siste flasken med rosévin innkjøpt på årets ferietur til Provence. Tanken var nedslående. Hvorfor kan man ikke kjøpe mer av denne vinen i Norge? Noe måtte gjøres. Savnet av provencalske fermenterte druer var for sterk.

Det var da storfamilien tok avgjørelsen om å gjøre noe med dette på egen hånd – og ikke overraskende, ville alle familiemedlemmene være med på dette spennende prosjektet. Det resulterte i 13 aktive eiere.

Å kombinere jobb og privatliv kan være krevende, spesielt når man driver bedriften sammen med familien. Men det løses av interndemokratiet innad i familien – alle er med.

Vi er en storfamilie med tette bånd. En glad gjeng som setter pris på hverandre og hygger oss sammen – gjerne med et godt måltid og god vin i glassene.

La Grande Famille – en storfamilie med sans for det gode i livet.

Familier har ofte en tendens til å opptre rotete og klønete, men samtidig så morsomt og koselig. Vår famille er intet unntak.

 For mange kan vinbransjen kanskje oppleves både mektig og svulstig, men vi er bare en enkel familie som ønsker å tilby god vin for de gode stundene.

PROVENCEVINER AS
post@provenceviner.no

Larviksveien 22
3290 Stavern
Norway

Personvernerklæring

DESIGNED WITH BY KERN.NO