Ch. L’Arnaude

— Cuvée Nuit Noir —

Smak av skogsbær, krydder og med balanserte tanniner.

Friskhet

Fylde

Garvestoffer

"Jeg hadde en drøm da jeg var barn, jeg drømte om å ha vinstokker."

— Jean-Jacques Breban —

 

"Nylig hadde vi gleden av å realisere denne drømmen; Sammen med mine barn, har jeg overtatt vingården Château de l'Arnaude, i Lorgues"

Chateau L' Arnaude - en familiehistorie

"L'Arnaude var en favoritt, like mye som oppfyllelsen av en gammel drøm..., en kulminasjon på en måte. Familien vår har vært i regionen og i vin i mange generasjoner, og vår idé var å finne en vingård med rimelig størrelse i AOC Côtes de Provence. Vi ville ikke ha et slott, vi ville ikke ha overskudd, eller hektar for å sikre forsyninger. Vi drømte rett og slett om en vingård for oss, i menneskelig målestokk, et vakkert område for å produsere våre viner, med potensiale for fremtidige generasjoner."

Jean-Jacques Bréban realiserte sitt livs drøm, og ble raskt kronet med suksess. Ved å betro tøylene til L'Arnaude til barna sine, Julie og Laurent Bréban, sikrer han kontinuiteten.

Velkommen til Provence

Château l'Arnaude egner seg til alt, med enkelhet. Ved å gi etter for sjarmen til denne eiendommen og potensialet til dens tretti hektar store landstykket.

Vi poder om og utvikler profilene til vinene som åssidene i vårt lille Toscana kan tilby oss, alt ser ut til å være mulig.

Vi er stolte over å ønske våre kunder fra utlandet velkommen til Provence. Glade for å kunne tilby et avslappende stoppested til gjester som elsker autentisitet.

PROVENCEVINER AS
post@provenceviner.no

Larviksveien 22
3290 Stavern
Norway

Personvernerklæring

DESIGNED WITH BY KERN.NO