Ch. Malijay

— Vacquyeras —

Elegant med smak av røde bær. Aldring på eikefat gir struktur og røkte toner.

Friskhet

Fylde

Garvestoffer

Château Malijay er en historisk vingård som ligger i hjertet av den sørlige Côtes du Rhône

"Med en historie tilbake til 1500-tallet, har vinstokken blitt dyrket av generasjoner av entusiaster og har produsert eksepsjonelle AOC Côtes du Rhône-viner."

Deltin-familien markerer et viktig vendepunkt i eiendommens historie

Château Malijay er en vingård som ligger i kommunen Jonquières mellom vingårdene Châteauneuf-du-Pape og Gigondas, i det sørlige området av AOC Côtes du Rhône og Côtes du Rhône Villages Plan de Dieu.
Den fantastiske utsikten over Dentelles de Montmirail og Mont Ventoux er en ubestridelig naturverdi for denne juvelen med en rik historisk arv.

Helt siden 1500-tallet, har vinstokken blitt dyrket av generasjoner av entusiaster og har født eksepsjonelle AOC Côtes du Rhône-viner.

Kjøpet av Château Malijay i 2007 av Deltin-familien markerer et viktig vendepunkt i eiendommens historie: det er faktisk takket være utholdenheten og arbeidet til en far, Pierre Deltin, og hans datter Aude, at potensialet til vinstokkene kan utnyttes på en optimal måte.

Resultatet ? Viner av høy kvalitet som er en del av tradisjonen til de største AOC Côtes du Rhône...og som bringer modernitet og karakter!

PROVENCEVINER AS
post@provenceviner.no

Larviksveien 22
3290 Stavern
Norway

Personvernerklæring

DESIGNED WITH BY KERN.NO