LA GRANDE FAMILLE

storfamilien1

 

Vinimport fra Provence i Frankrike til  lille Stavern begynte da Stian, som studerte i Bergen, satt en sur regnværskveld med Johanne og nøt den siste flasken med rosévin som de hadde kjøpt med seg fra årets sommerferie i Provence. Tanken var deprimerende. Hvorfor kan man ikke kjøpe mer av denne vinen i Norge? Noe måtte gjøres. Savnet av provencalske fermenterte druer var for sterk.

Det var da storfamilien bestemte for å gjøre noe med dette på egenhånd. Og, ikke overraskende, ville alle familiemedlemmene være med på dette spennende prosjektet. Det resulterte i 13 aktive eiere.
Det å blande business og pleasure kan være krevende, spesielt når man driver business med familien. Men det løses av interndemokratiet innad i familien.

Vi er en storfamilie som opptrer med gode familiære verdier og vi er en gjeng mennesker som virkelig kan kose oss sammen med hverandre. Gjerne med litt vin i glassene og god mat på bordet.
Familier har ofte en tendens til å opptre rotete og klønete, men samtidig så morsomt og koselig. Vår famille er intet unntak.

For mange kan vinbransjen kanskje oppleves litt mektig og svulstig, men vi er bare en enkel familie som ønsker å tilby god vin for de gode stunder, gjerne sammen med hele familien.